Rygestop med hypnose – en ny form for rygeafvænning

I gennem årene er der blevet tilbudt mange forskellige Mange har et helt forkert billede af, hvad rygestop med hypnose vil sige. Du vil ikke pludselig komme til at tro, du er en høne eller en mumie, som det altid sker i tegneserier og tv-komedier. I stedet vil du med stor sandsynlighed opleve en pludselig succes med din rygeafvænning.metoder, hvorpå det skulle være muligt at opnå rygeafvænning. Nogle af de helt klassiske er de nikotin-vedrørende såsom tyggegummi og plaster men listen over påståede metoder til rygeafvænning, er mindst ligeså lang som listen over forskellige cigaretmærker. Som ryger kan det være svært at få et overblik over de forskellige metoder, ligesom det næsten kan være endnu sværere at vide, hvor man skal begynde. I denne guide gennemgår vi rygestop med hypnose.

Metoden anses for at være en af de nyere og mere revolutionerende inde for rygeafvænning og mange fravælger den fra start, fordi ordet hypnose ikke er et særlig velkendt ord for mange. Har du netop besluttet dig for omsider at lægge cigaretterne tilbage på hylderne, eller har du bekendte, der står på tærsklen til at tage springet så læs mere her. Vi gennemgår rygestop med hypnose og giver en hudløst ærlig dom af metoden.

Hvad er rygeafvænning med hypnose?

Vigtigst af alt er det måske først og fremmest at spørge; hvad er hypnose? For hos mange er hypnose nemlig et begreb, der ikke klinger særlig velkendt, når det bliver serveret. Mange har sikkert hørt om rygeafvænning via trance og nogle tænker måske endda, at hypnose umuligt er noget, de selv kan prøve, da begrebet ligger for fjernt, mens andre måske får tankerne ledt hen på skøre tv-komedier, hvor hovedpersonerne går forvirrede rundt i en trance. Intet kunne være mere fjernt fra virkeligheden. Hypnose er nemlig blot en måde, hvorpå man får kroppen til at slappe fuldstændigt af, så den er mere modtagelig overfor kritiske indgangsvinkler. Du vil derfor opleve, at de dårlige virkninger ved rygningen vil fremstå lettere for dig i en hypnose. Myten om at man er ikke-tilstedeværende under en hypnose, kan kort og godt afvises. Faktisk er der ikke den store forskel på at falde i staver foran tv’et og på en hypnose.

Dernæst kan vi elegant vandre videre til sagens kerne; hvad er rygestop med hypnose? For at svare kort og præcist så er denne lidt uvante metode en helt anden måde at vurdere det egentlige problem ved rygestop. Hvor de fleste andre metoder tager udgangspunkt i de fysiske abstinenser, fokuserer hypnosemetoden først og fremmest på det psykiske, der ligger i at frasige sig cigaretterne.

De fysiske abstinenser vil blot kunne mærkes i kroppen i op til cirka 48 timer efter rygestoppet. Derfor mener tilhængere af denne metode, at det er langt vigtigere at fokusere på de psykiske abstinenser, et rygestop kan medføre. Først og fremmest handler det jo netop om at udfylde de vaner, en periode med rygning har skabt og ved en hypnose, er det meningen, at kroppen skal vendes til dette. I stedet for at jagte den tryghed nikotinen giver, forsøger man ved hypnose, at overbevise kroppens underbevidsthed om, at det er noget, der kan undværes. Alle ved, at rygning er skadeligt, men så længe underbevidstheden – det psykiske – søger efter nikotin, er det ikke altid lige nemt at forholde sig til. Her er det, hypnosen hjælper.

Opnår jeg rygeafvænning?

Det er nok et spørgsmål, de fleste stiller sig selv, før de begiver Har du prøvet at falde i staver foran fjernsynet? Så har du ikke lang vej til rygestop med hypnose. En hypnose er nemlig en afslappet måde, hvorpå du kan opnå rygeafvænning.sig i gang med rygestop med hypnose. Det er nemlig, de færreste der gider afsætte tid til noget, de alligevel ikke kan opnå, – og forståeligt nok. Heldigvis skal man ikke frygte, at hypnose er utilgængeligt område, tværtimod er det nemt og ligetil for enhver.

Hypnose kan bedst af alt sammenlignes med at falde i staver og det må unægtelig være et begreb, vi alle sammen kender. Hvem har ikke set fjernsyn, hørt musik eller sågar kørt bil og pludselig opdaget, at man ikke har været 100% fokuseret? Derfor kan spørgsmålet besvares kort og godt ved at stille et nyt spørgsmål, – har du nogensinde prøvet at falde i staver? Hvis ja, så kan du også uden problemer opleve hypnose og dermed er sandsynligheden for rygeafvænning ganske stor.

Som med alle andre behandlingsformer er det dog først og fremmest et spørgsmål om, at man selv skal være interesseret i at opnå rygestoppet. Man skal være beredt på at slappe fuldstændigt af og lade udefrastående input sætte sig i sit sind. Så er der store chancer for, at også du kan opnå rygeafvænning.

Hvor kan jeg hypnotiseres?

I løbet af de seneste år har denne metode taget et stort skridt i retningen mod at blive den mest populære metode indenfor rygeafvænning. Dette har naturligvis også medført, at der er kommet langt flere udbydere af rygestop med hypnose på banen, da der netop er dukket langt flere interesserede op indenfor dette felt. Uanset hvor i landet du har bopæl, vil du indenfor en rimelig afstand kunne finde hypnotisører, der kan tilbyde og/eller garantere dig rygestop. Forneden har vi taget udgangspunkt i de fire store byer og samlet en oversigt over nogle af de forskellige udbydere, der er på markedet indenfor metoden; rygestop med hypnose. Det er ikke nødvendigvis de eneste og bedste, men det kan give dig en idé om, hvor du skal tage fat, når du indleder din jagt på din rygeafvænning.

Rygestop med hypnose:

København:De mange behandlere indenfor rygestop med hypnose tilbyder dig behagelige rammer, hvori du kan opnå din rygeafvænning. Uanset hvor i landet du befinder dig geografisk, vil der være rigeligt med tilbud.
– Bryd koden, Martin Søndergaard
– Mystic Mind, Carsten Cederholm
– Erik Lunøe Hypnose, Erik Lunøe

Odense:
– Hypnose-Team
– Hypnose Fyn, Jacob Strachotta
– Stjerneportalen

Århus:
– Hypnose-Team
– Hypnoenergi, Käte Bildsøe
– Hypnose Århus, Max Lundgren Nielsen

Ålborg:
– Aalborg hypnose
– Hypnoenergi, Aalborg afdeling
– Positiv forandring

Som nævnt tidligere er disse udbydere langt fra de eneste på markedet. Faktisk behøver du ikke engang bevæge dig længere end til din computer for at opleve de første hypnosetilbud til din rygeafvænning. Nedenfor ses en video med hypnotisøren Bo Christensen, der gratis og frit tilgængeligt tilbyder dig rygestop med hypnose ved hjælp af et YouTube-klip:
Af andre forslag kan man eksempelvis anskaffe sig lydbogen ”Rygestop – røgfri på en time” af Malte Lange, der blot er én af mange alternative tilbud udover den traditionelle hypnotisør.