Har du prøvet slankekure nok gange? Måske er vægttab med hypnose i virkeligheden svaret du søger!

Vægttab med hypnose har i den grad sin helt egen måde at Vægttab med hypnose kan hjælpe dig med at finde en anden og sundere livret helt ubevidst og smertefrit.appellere til interesserede på. Mange lader sig måske hurtigt skræmme væk eller overser bevidst metoden, da det kan være svært at forestille sig, hvordan hypnose skal kunne hjælpe til et vægttab. I denne artikel kigger vi på, hvordan vægttab med hypnose fungerer og hvorvidt det overhovedet giver de nødvendige resultater.

Hypnosekunsten har satset stort på at lade interesserede selv klare problemerne med en lille smule ekstrahjælp. Fra starten af har det været meningen at komme med et alternativ, der ikke udelukkende lagde vægt på det fysiske arbejde men også – og måske mest af alt – på det psykiske. I stedet for det ene produkt eller træningsprogram efter det andet, der på forhånd antager, at man er klar til at springe ud i frit fald i jagten efter en sundhedskur, vil man i hypnosen først og fremmest sikre, at man psykisk er ovre sine dårlige vaner. Med vægttab med hypnose er der en unik mulighed til at klare problemet forholdsvis smertefrit, hvis du griber chancen og prøver det.

Din nye livret

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste mennesker har nemt ved at forfalde til de mere usunde madvaner. Slik, chokolade, cola og burgere bliver lidt for ofte kørt ned, selvom man så udmærket ved, at det ikke er sundt for kroppen. Den usunde mad giver nemlig en rar fornemmelse for et kort øjeblik, fordi den stimulerer vores smagsløg og yderligere vækker øjnenes interesse.

Med hypnose ændrer man de dårlige vaner ved at lade lysten til slik blive skiftet ud med negative associationer. Hypnosen indprenter nemlig de negative bivirkninger ved usund mad eller manglende motion i din underbevidsthed, som du ellers glemmer i det daglige. Når du næste gang står og sender stjålne blikke efter en pose Haribo i brugsen, vil din underbevidsthed sende dig negative vibrationer om slikket frem for lysten til at spise det. Yderligere giver hypnosen dig en meget behagelig fornemmelse i kroppen, en følelse der er både længerevarende og kraftigere end følelsen ved at indtage mad. Derfor vælger mange at besøge en hypnotisør, når de kan mærke, at der er ved at opstå problemer med dårlige vaner, eller foretager selvhypnose, når trangen til det usunde opstår. Når man først har fået positive erfaringer indenfor hypnosekunsten, vil man hurtigt opdage, at en hypnose kan blive en bedre livret end usund mad.

Vægttab med hypnose – alene eller som tillæg

Der er nok ikke nogen, der er i tvivl om, at man i det store heleDet er kun i tegnefilm og komedier, at hypnoser kan få folk til at gøre utrolige ting. Vægttab med hypnose er en nyttig metode, der kan sikre dig den rette tilgang til et vægttab i din egen underbevidsthed. kan komme problemet til livs, hvis man finder sig en sundere livsstil med mere motion og velovervejet kostsammensætninger. Problemet opstår som nævnt tidligere i artiklen, når man ikke kan få kroppen til at omstille sig på samme måde som hjernen og alligevel bliver besejret af lysten til en ekstra chokoladebar eller til at springe løbeturen over. Fordi vægttab mest af alt kræver noget af dig selv og fordi hypnose mest af alt handler om at ændre din indstilling i underbevidstheden, er der mange, der vælger at bruge hypnosemetoden som tillæg til andre vægttabsmetoder.

Det handler om for dig at fastlægge nogle vaneforbedringer, du gerne vil opfylde. Når du har gjort dette, kan du besøge en hypnotisør eller forsøge dig ud i selvhypnose og få disse vaneændringer indprentet i din underbevidsthed. Så slipper du for at blive skuffet, næste gang dine vaner får overtaget over det, du i virkeligheden ønsker; et vægttab og en ny livsstil. Du kan også i første omgang bruge hypnosen til blot at ændre dine dårlige vaner uden at spekulere på andre vægttabsmetoder, men i størstedelen af tilfældene bunder en livsstilsændring alligevel ud i enten et træningsprogram eller en sundhedsændring. Forneden kan du se en liste over oplagte vægttabsmetoder, du kan koble på hypnosemetoden. Husk dog på at der er utallige forslag, men det er kun dig selv, der kender svaret.

Hypnose til vægttab samt anden metode

Lav en kostplan. Få hjælp af en diætist til at sammensætte den perfekte kostplan og brug så hypnosen til at tilvænne kroppen de nye madvaner.
Træningsprogram. Beslut dig for at sammensætte et træningsprogram der kan sikre dig mere og bedre motion og benyt dig herefter af hypnosen til at overholde den nye motionsplan.
Af med slikket. Ofte er det blot en enkelt eller få dårlige vaner, der er forskellen på sund og usund. Brug hypnosen til at lægge de usunde vaner på hylden en gang for alle.
Hvis du er i tvivl om, hvad der i virkeligheden gør, at du har uvaner med hensyn til at spise eller ikke foretage motion, kan du i stedet prøve den mere avancerede gren indenfor hypnosekunsten, – hypnoterapien. Her vil du i samarbejde med en hypnoterapeut finde ind til sagens virkelige kerne og forsøge at forhindre at fremtidige problemer skulle opstå.

Find dine svagheder

Når du først én gang har opdaget, hvor effektivt hypnose kan vise sig at være, kan det hurtigt blive noget, du kan overføre til andre aspekter i dit liv. Modsat andre vægttabsmetoder hvor du knokler løs uden helt at være sikker på, at det rent faktisk har en effekt på dit vægtproblem, finder man i hypnosen de helt nøjagtige problemer. Derfor kan du være sikker, at du rent faktisk også vil opnå resultater, når du for alvor skal i gang med at yde.

Vægttab med hypnose fokuserer på, at du roligt og ubevidst kan ændre dine vaner og for alvor komme i gang med en sundere livsstil.

Hvis man har sine skepsis overfor metoden, kan man i første omgang se denne YouTube-video, der viser dig nøjagtigt, hvorfor vægttab med hypnose kan vise sig at være en rigtig god løsning: